Bestilling online

Hvordan kan det være, I skal have oplyst mit tlf.nr., når jeg lægger mit køb? 

Der kan opstå udfordringer ved leveringen af dit køb, og derfor kan der opstå et behov for, at vores personale, skal kunne kontakte dig. Det kan ske på tlf. eller på e-mail. Hvis vi kontakter dig, vil dette altid ske yderst diskret, så ingen får at vide, at du har købt hos os. Grunden til vi ringer eller skriver til dig, vil altid udelukkende være i forhold til dig køb, som der er sket på vores online apotek. Det kan også være på grund af eventuelle uklarheder, der måtte kunne være i forbindelse med dit køb. 

Kan jeg også købe gennem telefonen eller e-mail? 

Desværre har vi ikke mulighed for at tilbyde bestilling af produkter via telefon eller e-mail. Dette er af hensyn til behovet for at beskytte dine personlige oplysninger.
Vi er dog klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp under bestillingsprocessen. Det kan være i forhold til spørgsmål om dosering af medicin eller brug af vores produkter. 

Hvor mange penge kan jeg højest købe for? 

Ja, der er et maksimumsbeløb, du kan bestille for. Grundlæggende svarer dette til mængden af 3 måneders brug af de pågældende produkter. For nogle produkter er grænsen dog 1 måned. Det er fx for stærk medicin til brug for psykiske sygdomme. Din læge kan vælge at afvige fra den gældende grænsen. 

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har ændret adresse, efter jeg har foretaget en bestilling? 

Skulle der ske det, at du er flyttet, og dermed har fået en ny adresse, kan du blot skrive det, når du køber hos os, og så bruger vi helt automatisk den nye adresse. Hvis du har fået en ny adresse, efter du har købt hos os, men inden du har fået dine produkter, så skal du så hurtigt som muligt enten ringe eller skrive til os, så vi kan rette din adresse til, inden dine produkter bliver sendt fra apoteket.

Går det at annullere mit køb? 

Det er kun muligt at annullere din ordre, hvis den ikke allerede er afsendt til et af de apoteker, som vi samarbejder med. Der er ingen gebyrer, hvis du vælger at annullere din ordre. Skulle det ske, at ordren har nået apoteket, vil du blive opkrævet en administrativ afgift på 12,50 euro, hvis en eller flere af dine bestilte varer er receptbelagte. Ordrer, der er sendt til din adresse, kan ikke annulleres.
Brug venligst vores kontaktformular for at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål om hvordan du skal annullere din ordre.

Hvilken type af medicin, får jeg udleveret fra de apoteker, som jeg får sendt min medicin fra? 

Vores partnerapoteker har forskellige former for medicin på lager, herunder ikke-receptbelagte lægemidler, samt receptbelagte. Alle lægemidler og medicinske produkter, der tilbydes på vores hjemmeside, kan bestilles. Nogle kræver dog, at du har en recept. Alt medicin, der er nævnt på hjemmesiden, kan sendes til et registreret apotek indenfor EU. I tilfælde af at du ønsker din receptpligtige medicin sendt til et apotek i et andet EU-land, arrangerer vi en konsultation med en EU-registreret læge.

Har du forslag til nye lægemidler, du gerne ser i vores sortiment? 

Så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice afdeling. Vi kan ikke garantere, at de vil blive føjet til vores sortiment, men vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker og forslag. 

Hvordan kan jeg være sikker på, at medicinen ikke er kopimedicin? 

Vi samarbejder med læger og apoteker, og vi sælger kun varer fra officielle producenter. Med andre ord, de stoffer, der udleveres af vores partnerapoteker, kommer fra den oprindelige producent. Det kan dog ske, at et apotek sender din ordre i forskellige emballager. Alle vores produkter er underlagt strenge kvalitetskontroller for at give det højeste kvalitetsniveau. Hvis du har nogen som helst grund til at betvivle kvaliteten af den købte medicin, eller hvis du mistænker, at det er kopimedicin, skal du tage kontakte til fabrikanten, som på baggrund af stregkoden kan afgøre, om medicinen er lovlig og produceret af dem, eller om det er en kopi. Du skal være klar over, at enkelte varer kan have en emballage fra udlandet. Det er ikke unormalt, og altså ikke noget der skal skabe frygt. Vi har taget alle forholdsregler for, at den medicin du køber, er ægte og lovlig. 

Er køb af alle varer hos jer omfattet af min helt egen forsikring? 

Vi sælger ikke lægemidler på faktura, og alene af den grund dækkes dit køb, hos os, normalt ikke af din sundhedsforsikring. Vi tilbyder en lægelig service samt salg af lægemidler fra apoteker, og så kan der ikke betales med faktura. Vil du være sikker på, at din eventuelle forsikring dækker dit køb af medicin hos os, skal du tage kontakt til din forsikrings kundeservice. 

Hvilke brands af lægemidler modtager jeg ved mit køb? 

Hvis et specifikt produkt fabrikeres af flere lægemiddelfabrikanter, kan det variere fra hvilken producent, du får din medicin, da de forskellige apoteker fører bestemte mærker af lægemidler, mens et andet apotek, måske har konkurrentens produkter. Derfor bestemmes mærket på din medicin af, hvor du bor, og altså hvilket apotek du bor nærmest på. Du kan derfor ikke altid gå ud fra, at det mærke, du ser på fotoet på vores online apotek, vil være det, du får hjem med posten.