Betalingsmetoder
Levering

Fragt

Kan jeg følge min bestilling online?

Når du Efter købt og betalt for din ordre hos denmarkapotek.com, sender vi dig automatisk en ordrebekræftelse til din mail. Ordrebekræftelsen vil have et link, som du kan klikke på. Herefter vil du være i stand til at kontrollere, om lægen har godkendt din ordre, om apoteket har afsendt din bestilling, og hvis det er muligt, hvor det er i distributionsprocessen (afhængigt af din valgte fragtmetode).

Bemærk, at det ikke er alle speditører, der tilbyder sporingsnummer, så du kan spore dit køb. Det kan betyde, at du muligvis ikke kan spore din forsendelse. Det betyder på den anden side ikke, at din pakke ikke er på vej, kun at den eventuelt ikke kan spores. Der kan være forskellige årsager til, at det ikke er muligt at spore din pakke, men først og fremmest afhænger det af hvilken fragtmetode, der er valgt til at levere dine varer. Du kan dog altid kontakte vores kundeservice, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at svare på dine spørgsmål og til at yde dig råd og vejledning i forhold til fragten af din bestilling. 

Hvad gør jeg, hvis sporingsnummeret viser, at min pakke allerede er udleveret, når jeg, med sikkerhed, ikke har afhentet den?
Hvis du ikke modtager din pakke, anbefaler vi dig altid at kontrollere, om det chaufføren skulle have efterladt en besked i din postkasse. Hvis speditøren siger, at de har afleveret forsendelsen, og hvis du samtidig siger, at du ikke har modtaget den, skal du klage til speditøren og eventuelt også din bank, hvor dit kreditkort er udstedt. Sidstnævnte kræver også, at du melder det til politiet.

For at finde ud af hvor din pakke befinder sig, bedes du kontakte fragtfirmaet. Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive til vores support. En eftersøgning af en forsvundet pakke, tager normalt 14 hverdage. 

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke er hjemme, når min forsendelse leveres?

Fragtfirmaet kræver normalt, at du skriver under, som bevis på at pakken er udleveret til dig. Du kan følge din ordre status på din konto hos denmarkapotek.com eller track & trace tjeneste hos fragtfirmaet. Hvis du ikke er hjemme, vil buddet enten efterlade en seddel i postkassen eller alternativt forsøge at kontakte dig telefonisk for at aftale en ny tid for levering. Hvis du modtager en seddel i postkassen, mens du ikke har været hjemme, skal du muligvis ringe direkte til fragtfirmaet for at arrangere en ny tid for, hvornår buddet kan levere din pakke. Hvis du ikke kontakter fragtfirmaet, returneres din pakke til apoteket efter et par hverdage. Fragtfirmaet kan i så fald opkræve et gebyr for at sende pakken retur til apoteket. 

Hvornår modtager jeg min ordre?

Ordrer der er betalt inden kl. 09:00 alle hverdage, sendes til en af ​​vores læger den samme dag bestillingen er lagt. Efter modtagelse af din ordre vil lægen forsøge sig på at behandle din ordre så hurtigt som muligt. Hvis ordren godkendes udstedes en recept med det samme, som så sendes til et af de apoteker, vi samarbejder med. Her vil din ordre blive pakket og gjort klar til at blive sendt afsted.
Når din betaling er os i hænde, kan du forvente, at din ordre bliver afsendt inden for en til tre hverdage. 

Hvordan vil mine varer blive afsendt?

Alle ordrer er pakket i en diskret forpakning, og afsendes fra et af de apoteker i Europa, som vi samarbejder med. Buddet fra fragtfirmaet vil normalt om en underskrift ved udleveringen af din pakke. Dette er for at bekræfte udleveringen, men dette kan variere. Din ordre bliver pakket i neutral emballage for at værne om dit privatliv.

Vær opmærksom på, at apotekerne er forpligtet til at medsende en faktura på pakker til ordrer uden for EU. Den angiver pakkens indhold og pris.

Hvad er forsendelsesomkostningerne?

Denmarkapotek.com tilbyder altid sine kunder den bedst mulige service. Derfor betaler du ikke ekstra for fragten. 

Hvilke lande sender I til?

De Apoteker vi arbejder sammen med, sender til næsten alle lande indenfor den Europæiske Union. Derfor kan du trygt bestille dine lægemidler hos os, og du får dem selvfølgelig leveret til en adresse på dit feriested eller en anden adresse, hvor du har brug for at få sendt dine varer til. Det kan også være at få dem sendt til din privatadresse. Bemærk at vi ikke sender varer til de Kanariske Øer. 

Sender I til Canada, USA eller Sydamerika?

Nej, vi sender desværre ikke til Canada, USA eller Sydamerika.