Betalingsmetoder
Levering

Krummerik

En gruppe mænd har endog meget svært ved at gennemføre et samleje, og det er mænd, der får en så skæv eller krum en penis, når den bliver erigeret, at den går ind under kategorien krummerik.

Selve krumningen af penis kan være opad, nedad eller til en af siderne, og er selve krumningen af penis blot 30 grader, kan det give store problemer under samleje.

Der er grundlæggende to slags krummerik eller skæv penis

Den ene type af krummerik er medfødt, og i erigeret tilstand vil penis ikke som normalt pege ligeud eller i en bue svagt opad. I stedet vil den slå et knæk til en af siderne, opad eller nedad. Dette er på ingen måde farligt, men det er ofte til gene for manden, da andre vil synes, at det er komisk at se på, ligesom det kan være svært, hvis ikke umuligt at have sex på grund af krumningen.

Den anden type hedder Peyronies sygdom , og er opkaldt efter den franske læge Peyronie , som beskrev sygdommen for ca. 300 år siden. Peyronie rammer hovedsageligt mænd i alderen 40 – 60-års alderen. Det er en sygdom, som kommer på grund af en opstået betændelse i svulmelegemerne og i den kapsel, som ligger udenom dem.

Relateret artikel: Køb billig Cialis piller online uden recept – Billige tadalafil

Når sygdommen indtræffer, kan det være ganske smertefuldt, og alene smerten kan være nok til, at manden ikke ønsker eller kan have samleje. Efter en tid vil smerterne dog aftage, og en knude vil begynde at fremkomme, hvor vinklingen af skaftet er. Jo større knuden bliver, jo kraftigere vinkel vil penis krumme i.

Grundet smerterne vil manden ofte blive godkendt til operation, ligeså snart der er konstateret krummerik.

Mænd der har haft disse smerter, har ofte beskrevet dem, som meget voldsomme og ubehagelige. Det vil gøre vedkommende ude af stand til at have en dagligdag, gå på arbejde og i at have samleje.

Behandling af krummerik

Krummerik kan heldigvis behandles, og det klares igennem et mindre kirurgisk indgreb, som oftest vil være ambulant.

Inden da skal manden først kontakte sin egen læge eller kirurgen direkte, hvis det er aftalt på forhånd, og fremsende billeder af sin penis. Dette er vigtigt, da lægen skal vurdere, hvor slemt det står til.

Der skal tages mindst et fotografi fra hver side, oppefra og nedefra, og som baggrund er det en god idé, hvi s der benyttes kvadrateret papir, fliser eller terner, så lægen kan se, i hvilken retning krummet vender, og hvor stor vinklen er. Kameraet skal placeres på en fast overflade i højde med penis. Dette er nødvendigt, da billederne skal være ensartede, og der derfor ikke skal være eventuelle forskelle fra det ene foto til det andet, som vil kunne give en misopfattelse i forhold til lægens bedømmelse af penis.

Når din læge eller kirurgen har modtaget billederne, vil denne vurdere dem med henblik på enten en henvisning til sygehuset eller på et indgreb for at afhjælpe problemet.

Når det kommer til dagen for indgrebet, vil manden skulle afklæde sig på underkroppen, hvorefter han skal ligge på ryggen på operationsbordet. Han vil blive lokalbedøvet i penis og i området omkring. Kirurgen vil herefter sprøjte saltvand ind i skaftet på penis, så en rejsning vil blive fremtvunget. Et lille snit vil blive lagt på tværs af selve krumningen, ned gennem huden, så den hinde der er skyld i krumningen, bliver blotlagt. Hinden vil blive gjort kortere på den længste af dens sider, og derefter vil operationssåret syes sammen igen.

Relateret artikel: Køb billig Levitra piller online uden recept – Vardenafil

Hvis der er en infektion, kan det efterfølgende komme på tale at give antibiotika for at slå den ned. Dette er vigtigt at drøfte med enten kirurgen eller egen læge for at få klarhed over.

Efter operationen skal manden påregne ikke at kunne have samleje eller på anden vis benytte sig af penis i mindst 14 dage, da såret skal have mulighed for at hele helt op. Sker dette ikke kan såret springe op, hvilket kan medføre yderligere en operation.

Har du spørgsmål eller funderinger over, hvilke smertestillende midler, du kan tage efter operationen, om du er i stand til igen at have samleje eller noget helt tredje, så skal du tage kontakt til din læge, som kan hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål og eventuelt udskrive smertestillende, hvis du har stærke smerter.