Betalingsmetoder
Levering

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg se ordren, jeg har placeret, online? 

Når du efter at have købt og betalt for din ordre hos os, sender vi dig automatisk en e-mail med en bekræftelse på din ordre til din e-mail. Denne e-mail vil også have et link, som du kan klikke på. Herefter vil du være i stand til at følge med i, hvornår lægen har gennemgået og sagt god for, at du kan få udskrevet medicinen, og om apoteket har afsendt din bestilling. Har de det, og er det muligt, kan du få at vide, hvor pakken er henne.

Bemærk, at det ikke er alle speditører, der tilbyder sporingsnummer, så du kan spore dit køb. Det kan betyde, at du muligvis ikke kan spore din forsendelse. Det betyder på den anden side ikke, at din pakke ikke er på vej, kun at den eventuelt ikke kan spores. Der kan være forskellige årsager til, at det ikke er muligt at spore din pakke, men først og fremmest afhænger det af hvilken fragtmetode, der er valgt til at levere dine varer. Du kan dog altid kontakte vores kundeservice, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at svare på dine spørgsmål og til at yde dig råd og vejledning i forhold til fragten af din bestilling. 

Hvad gør jeg, hvis sporingsnummeret viser, at min pakke allerede er udleveret, når jeg, med sikkerhed, ikke har afhentet den? 

Hvis du ikke modtager din pakke, anbefaler vi dig altid at kontrollere, om det chaufføren skulle have efterladt en besked i din postkasse. Hvis speditøren siger, at de har afleveret forsendelsen, og hvis du samtidig siger, at du ikke har modtaget den, skal du klage til speditøren og eventuelt også din bank, hvor dit kreditkort er udstedt. Sidstnævnte kræver også, at du melder det til politiet.

For at finde ud af hvor din pakke befinder sig, bedes du kontakte fragtfirmaet. Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive til vores support. En eftersøgning af en forsvundet pakke, tager normalt 14 hverdage. 

Hvad gør jeg, hvis jeg kommer i den situation, at levering er forsøgt sket, da jeg ikke var hjemme? 

Fragtfirmaet kræver normalt, at du skriver under, som bevis på at pakken er udleveret til dig. Du kan følge din ordre status på din konto hos os eller track & trace tjeneste hos fragtfirmaet. Måske er du ikke hjemme, når din pakke ankommer hjemme hos dig selv. Sker dette, vil vedkommende lægge en seddel i din postkasse, hvor der står, at leveringen af dine lægemidler er forsøgt sket. Hvis du modtager en seddel i postkassen, mens du ikke har været hjemme, skal du muligvis ringe direkte til fragtfirmaet for at arrangere en ny tid for, hvornår buddet kan levere din pakke. Hvis du ikke kontakter fragtfirmaet, vil dine gjorte køb fragtes tilbage til netop det apotek, som dine køb kommer fra, efter et par hverdage. Virksomheden der bringer dine varer ud, kan i så fald opkræve et gebyr for at sende pakken retur til apoteket. 

Hvornår modtager jeg min ordre? 

Alle online bestillinger, som er blevet registeret som betalt før klokken er 09:00, på hverdage, vil afsendes til en af blandt den lange række af læger, som vi har indledt et samarbejde med, den samme dag, som købet er sket. Efter modtagelse af din ordre vil lægen forsøge sig på at behandle din ordre så hurtigt som muligt. Hvis ordren godkendes udstedes en recept med det samme, som så bliver afsendt med posten til et af vore samarbejdsapoteker. På dette apotek, vil du finde, at din ordre pakkes, så du enten kan afhente den eller få den sendt til din adresse. Når din betaling er os i hænde, vil du absolut kunne forvente, at din pakke sendes fra apoteket indenfor en til tre hverdage. 

Hvordan får jeg mine køb? 

De køb du har gjort, er pakket ind i en yderst anonym forpakning. Dine køb afsendes fra et af de mange apoteker rundt i Europa, som vi har et samarbejde kørende med. Buddet fra fragtfirmaet vil normalt bede om en underskrift ved udleveringen af din pakke. Dette er for at bekræfte udleveringen, men dette kan variere. Din ordre bliver pakket i neutral emballage for at værne om dit privatliv.

Vær opmærksom på, at apotekerne er forpligtet til at medsende en faktura på pakker til ordrer uden for EU. Den angiver pakkens indhold og pris.

Hvad er forsendelsesomkostningerne? 

Vi tilbyder altid sine kunder den bedst mulige service. Derfor betaler du ikke ekstra for fragten.

Til hvilke lande har jeg mulighed for at få fragtet mine produkter til? 

Der er en længere liste af apoteker, vi har en samarbejdsaftale med, og sammenlagt sender de til næsten alle lande indenfor EU. Det er derfor, du, med ro i sindet, kan bestille din medicin i vores online shop. Har du brug for det, kan du også få sendt dine køb til en anden adresse end din egen. Det kan være til et feriested eller til en C/O-adresse, hvor du har mulighed for at modtage dine køb. Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke har mulighed for at sende dine køb til de Kanariske Øer. 

Sender I til Canada, USA eller Sydamerika? 

Det går ud over vores grænse for, hvor vi kan sende dine køb hen.