Om os

Hvem er vi?

Denmarkapotek.com er dit online apotek. Vi har ikke nogen fysiske butikker. Vi findes kun online. Målet er at øge servicen og lette hverdagen hos vores kunder. Vi, der arbejder på denmarkapotek.com, har stor erfaring med online handel. Vi har alle nødvendige tilladelser, fra myndighederne, til at drive apotek, og vi har selvfølgelig et omfattende udvalg af både receptpligtige og receptfrie lægemidler, og hvad der ellers hører til et apotek. Hos os kan du altså handle meget mere end bare medicin - vi har det meste til din krop, og for din sundhed og trivsel. Både til dig selv, din familie. Ligesom i et almindeligt apotek, blot hjemme hos dig selv. Det kan ikke blive lettere.

Vores vision

Vi hos denmarkapotek.com bestræber os på at hjælpe dig til et bedre helbred og en større trivsel. Vi ser det som vores opgave at følge dig undervejs og gøre din rejse så god som mulig, uanset hvor du ønsker din rejse skal ende.

Hos os kan du få hjælp til både store og små spørgsmål vedrørende medicin, sundhed og trivsel. Vi tilbyder en bred vifte af produkter, udviklede tjenester og personlig rådgivning. Vi stræber efter at gøre det nemmere for dig at være kunde hos os og at opnå samt bibeholde et sundt liv.

Uanset hvor du kommer fra i livet, hvor du gerne vil hen, og hvad du har af påbud fra læge eller andet sundhedspersonale, så står vi parat til at yde dig råd og vejledning, så du kan fortsætte på din rejse i livet med de bedste forudsætninger. Det være sig receptpligtig eller håndkøbsmedicin, hygiejneprodukter, toiletartikler eller blot hjælp til at forstå hvordan din medicin skal tages.

Politik bæredygtighed

Vi har opdelt vores bæredygtighedspolitik på to områder: Vores sociale ansvar og ud fra et miljøhensyn.

Grundlaget for denmarkapotek.com sociale ansvar lyder således:

 • De grundlæggende menneskerettigheder må aldrig krænkes.
 • Vi hjælper vores kunder med at føle sig godt tilpas.
 • Vores medarbejdere skal have gode arbejdsvilkår, hvor vi skal fokusere på kompetencer, lighed, muligheder og velvære for den enkelte og for fællesskabet.
 • Vi stiller store krav til produktkvalitet, og vores leverandører skal overholde strenge krav , der sikrer et samfundsansvar i hele vores forsyningskæde.
 • Lønsomhed skaber stabilitet og konkurrenceevne. Denmarkapotek.com bør have en rentabilitet, der giver muligheder for at udvikle forretningen, som bidrager til at minimere sygdom blandt vores personale, og som giver vores kunder en stor værdi for deres penge.

Grundlaget for denmarkapotek.com miljøhensyn lyder således:

 • Vores miljøarbejde er præget af omsorg for menneskers sundhed og fremtidens generations behov for et godt miljø.
 • Vi arbejder hele tiden på at beskytte miljøet ved at minimere miljøpåvirkningen fra vores aktiviteter og fra transport og produkter.
 • Vi tager hensyn til miljøpåvirkningen af ​​beslutninger, planlægning og indkøb samt vores produktvalg.
 • Vi opfordrer altid vores kunder til at indsende kasserede eller for gamle lægemidler til os eller ved at henvende sig fysisk på et apotek.
 • Vi overholder gældende lovgivende og mi ljøkrav på området, og vi forbedrer løbende vores administration for at opnå endnu bedre præstationer på miljøområdet.

Kvalitetsmål

Opretholdelsen af den høje kvalitet er en langsigtet proces, og det er en proces, som er central i vores forretning. Høj kvalitet giver os tilfredse kunder, rentabilitet og det styrker vores brand. Grundlaget for vores kvalitetspolitik er:

 • Vores ultimative kvalitetsmål er 100 % tilfredse kunder, hver dag, året rundt!
 • Vi stiller krav til høj kvalitet for vores produkter og leverandører, og vi overvåger løbende resultaterne.
 • Vi overvåger løbende effektiviteten af ​​vores kvalitetsarbejde gennem ledelsens gennemgang, selvinspektioner , interne revisioner og opnåelse af vores kvalitetsmål.
 • Vi skal altid opfylde de kvalitetskrav, der pålægges os af myndigheder og af os selv.
 • Vi arbejder med løbende forbedringer i styringssystemer, arbejdsmetoder og information, der gør os i stand til at blive endnu bedre.

Privacy Policy

Alle der arbejder inden for sundhedssektoren, har tavshedspligt. Dette gælder både offentlige og private institutioner og firmaer. Tavshedspligten gælder for alt personale, herunder også studerende , rengøringspersonale, samt andre, der normalt opholder sig i vores lokaler, uanset om de har direkte eller indirekte kontakt med vores kunder. Det betyder, at ingen har lov til at videregive oplysninger om dig, din sygdom, din behandling eller din private situation uden din udtrykkelige godkendelse.