Betalingsmetoder
Levering

Privatliv og politik

Beskyttelsen af dine personlige oplysninger er et fokuspunkt for denmarkapotek.com . Vi mener , at en omhyggelig håndtering af dine personoplysninger er af stor betydning . Dine personoplysninger bliver derfor omhyggeligt behandlet og sikret af os , så du kan føle dig tryg ved at handle hos os.

Vi overholder gældende EU-lov om beskyttelse og behandling af personoplysninger . Det betyder blandt andet at:

 • Vi begrænser indsamlingen af personoplysninger til kun de personoplysninger , der er nødvendige for at overholde gældende lovgivning på området.
 • Vi beder dig først og fremmest om tilladelse til at behandle dine personlige data i tilfælde , hvor dit samtykke er påkrævet;
 • Vi træffer altid passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine private data , og vi udleverer kun dine oplysninger til vores samarbejdspartnere , så din ordre kan behandles.
 • Vi respekterer din ret til at gennemse dine personlige data hos os . Du har også ret til at rette i samt slette dem.

Denmarkapotek.com er delvist ansvarlig for dine data . I denne fortrolighedserklæring klarlægger vi hvilke personlige data vi indsamler og bruger og til hvilke formål , vi anvender dem . Vi anbefaler dig at læse det grundigt igennem.

De personlige oplysninger som vi indsamler

Vi indsamler oplysninger , når du aktivt vælger at tilmelde dig denmarkapotek.com nyhedsbrev , når du skaber en brugerkonto på vores online shop , lægger en ordre i vores online shop , kontakter vores kundeservice eller på anden måde benytter dig af funktionerne på vores hjemmeside . Disse indsamlede data kan være personlige data . Vi opbevarer og bruger dine indsamlede personlige data , som du har udleveret til os , når vi skal behandle en ordre , sende dig et nyhedsbrev eller hvis du har brug for at kontakte vores kundeservice for at få hjælp

Vi indsamler og benytter os af følgende personlige data:

 • Personnummer
 • Tlf.nr.
 • Faktura og leveringsadresse
 • E-mailadresse
 • Din Betalingsinformation som dit bankkontonummer
 • Køn
 • Fødselsdato
 • Teknisk info såsom din IP-adresse
 • Medicinske oplysninger

Vi gemmer ikke dit kreditkortnummer.

Formål og grundlag for databehandling

Vi indsamler og benytter os af dine personlig infotil disse formål:

 • Du har altid mulighed for at tilgå vores hjemmeside og skabe dig adgang til din personlige konto på vores online shop
 • Du kan oprette en konto , få leveret tjenester og du kan kommunikere med osl
 • Vi skal kunne komme i kontakt med dig i forbindelse med bestilte varer , der eventuelt er forsinkede eller ved andre opståede hændelser
 • Behandling , håndtering og kontrol af den ordre , du har givet os
 • Gøre det muligt for læger , som denmarkapotek.com samarbejder med , at give dig en konsultation
 • Gør det muligt for de apoteker , som denmarkapotek.com samarbejder med , at sende dig dine varer
 • Gøre det muligt udføre en identitetskontrol , såfremt du ønsker at få visse lægemidler udleveret fra det fysiske apotek
 • Gennemføre analyser og forskning til forbedring af vores tjenester og hjemmesider
 • Hjælp til at forbedre din online brugeroplevelse (din online adfærd i form af din søgning og køb ), når du besøger eller bruger vores hjemmeside for at kunne give dig målrettet information om vores varer.

Ovennævnte er lavet på grundlag af en gratis og specifik samtykke om brugen af dine personlige data.

Læger og apoteker , som vi har adgang til , udfører deres arbejde uafhængigt af denmarkapotek.com , og uden at denmarkapotek.com på nogen måde er ansvarlig for varerne eller kvaliteten af de leverede produkter eller tjenesteydelser . Med henblik på ønskede online konsultationer og produkter indsamler vi dine medicinske personoplysninger til brug for læger og apoteker . Disse data er placeret på en sikker platform hos denmarkapotek.com. Medarbejdere på denmarkapotek.com har ikke adgang til denne medicinske information . De pågældende personoplysninger er kun tilgængelige for den behandlende læge og for apotekeren . Vi har indgået aftaler med disse læger og apoteker for at garantere sikkerheden af dine personlige data.

Kontakt kundeservice og nyhedsbrev

Vi tilbyder gennem vores hjemmeside mulighed for at stille via telefon og e-mail til vore dygtige medarbejdere i vores kundeservice . Når du kontakter dem , vil de bede dom om en række personlige oplysninger for at være i stand til at kunne verificere dig . Dette er for at beskytte dine personlige oplysninger . Du vælger hvilke oplysninger du oplyser til os . De data , du sender os via e-mail , vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at kunne besvare og behandle din henvendelse.

Vi tilbyder vores kunder at blive tilmeldt nyhedsbrev , hvor vi ønsker at fortælle om vores produkter og tjenester . Alle vores nyhedsbreve indeholder et link , som du kan klikke på og dermed afmelde dig nyhedsbrevet , hvis du ønsker det . Du skal aktivt tilmelde dig nyhedsbrevet for at blive tilmeldt som modtager . Din e-mailadresse bliver ikke delt med tredjepart.

Ved at benytte dig af vores tjenester eller ved at foretage et køb i vores online shop bliver din e-mailadresse automatisk tilføjet til en kontaktliste , så vi benytter os af , når vi sender servicemeddelelser ud , der er nødvendige for at overholde gældende lovgivning . Det kan være e-mails i forbindelse med et køb , som fx en ordrebekræftelse.

Kontakt

Dine ovenstående rettigheder og andre rettigheder , som du er i besiddelse af i henhold til gældende lovgivning , kan du anmode om at få tilgang til , få rettet i eller om at få slettet , ved at sende en anmodning til vores e-mailadresse . Vi vil besvare på din e-mail snarest muligt , men under alle omstændigheder inden for 4 uger . Når du kontakter os bedes du nøje beskrive hvilke oplysninger , du ønsker adgang til , og hvad du ønsker der skal ske med dem . Oplyser du dette allerede ved den første henvendelse til vores kundeservice , vil sagsbehandlingstiden blive mærkbart kortere , da vi så kan gå i gang med at finde dine anmodede oplysninger frem med det samme.

Du kan også fortryde en tidligere givet tilladelse , til at vi kan sende marketing e-mails . Følg enten instruktionerne for afmelding i et af vores nyhedsbrev eller skriv til vores kundeservice , så vil vores dygtige medarbejdere hjælpe dig.